Serie

Skribent

Martin Persson

6 augusti 2024 | 05:00

Populära "Morden i Sandhamn" tillbaka med säsong 10 - här kan du se den

Sveriges stekheta sommardeckare är tillbaka för ännu en omgång.
”Morden i Sandhamn” är en av de populäraste serierna i Sverige sedan flera år tillbaka. Med sina 9 säsonger att skryta med är det ett koncept som hållit länge och de vågade och spännande deckarelementen håller lika bra som alltid.
 
Jakob Cedergrens och Alexandra Rapaports rollprestationer som en polis och hans till en början motvilliga medhjälpare är de som lyfter seriens något formalistiska koncept, som egentligen inte är eller försöker vara något utöver det vanliga. Ibland räcker det med enkelt och okomplicerad underhållning, gott tempo och spänning i mysiga miljöer. Det har funkat många gånger förut och det funkar bevisligen bra här för en väldigt stor andel av befolkningen.
 
Nu återvänder serien för en tionde säsong och du kan vänta dig lika mycket spännande twister, groteska mord och vackra skärgårdsvyer som vanligt. Du hittar serien på TV4 Play+ med ett abonnemang.

Säsongspremiären sänds också i TV4 den 21 augusti.

Annons: Streama ”Morden i Sandhamn” nu på TV4 Play+!
 

Det här ska "Morden i Sandhamn" säsong 10 handla om

 
Vi återser Alexandra Rapaport i rollen som åklagaren Nora Linde, som löser brutala brott i Stockholms skärgård. Några månader har gått sedan bombdådet på polishuset och Nora vill ta ett nytt steg i livet. Men missbruk i hennes innersta sfär ställer Nora inför svåra val. I säsong tio knivas, klubbas och förgiftas människor i den svenska sommaren och privatliv och arbete krockar värre än någonsin.
| 6 augusti 2024 05:00 |