trailer

Skribent

MovieZine

10 augusti 2024 | 07:20

Mysig ny trailer till "Mufasa: Lejonkungen" - vänskap och episka äventyr i Lejonriket

Hakuna matata!
Direkt från helgens D23 i Anaheim, Kalifornien, kommer en rykande färsk trailer till "Mufasa: Lejonkungen". Kan detta bli julens familjefilm?
 
Det stora Disney-eventet var ett passande tillfälle för studion att visa upp mer ur den ambitiösa filmen, som både är en uppföljare och en prequel till 2019 års CGI-animerade "Lejonkungen" - i sin tur en mycket framgångsrik remake på 1994 års animerade klassiker. Här får vi möta Mufasa och Scar som unga och oskiljaktiga lejonbröder, långt innan de blev bittra fiender.
 
Bland rösterna i originalversionen kommer vi få höra Aaron Pierre, Kelvin Harrison Jr, Thandiwe Newton, Seth Rogen, Billy Eichner, Donald Glover som Simba och Beyonce som Nala. Dessutom lånar Mads Mikkelsen ut sin röst till nye skurken, Kiros.
 
Vila ögonen på den nya trailern nedan:
 
 
“Mufasa: Lejonkungen” tar hjälp av Rafiki för att berätta legenden om Lejonrikets älskade kungs osannolika väg till kronan. Här träffar vi den föräldralösa lejonungen Mufasa, det empatiska lejonet Taka – arvtagare i en kunglig blodslinje, innan han blir Scar – och deras långa resa tillsammans med en märkvärdig grupp osannolika följeslagare.
 
Filmen får svensk biopremiär fredagen 20 december.
| 10 augusti 2024 07:20 |