Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

4 oktober 2023 | 17:01

Nya “Forza Motorsport” är en “triumferande återkomst” för spelserien

Turn 10 Studios är tillbaka med nya “Forza Motorsport” och recensenterna verkar älska spelet.
Microsoft och Turn 10 Studios nya “Forza Motorsport” släpps nästa vecka, men redan nu har recensionerna börjat komma in. Betygen är höga, och de flesta skribenterna verkar vara överens om att detta racingspel är en imponerande återkomst för serien.
 
IGN skriver att “Forza Motorsport” är fullt med nya funktioner, med mäktig multiplayer och förbättrad styrkänsla. Dess nya RPG-inspirerade uppgraderingssystem är dock inte lika roligt.”
 
 
Eurogamer skriver att spelet är “en generös och påkostad racer, med spännande körning, som vill ha dig med dig på resan länge”. Gamespot är även hyllande och skriver att “Forza Motorsport” är en triumferande återkomst för serien, och den har aldrig varit så lättillgänglig och givande.”
 
GamesRadar+ skiljer sig från mängden och de skriver att spelet har “fantastisk onlineracing, briljanta vädereffekter, men att det tråkiga offline-läget inte är lika roligt som sina föregångare. Turn 10 har gjort ett spel som är smidigare än någonsin, men också lite av ett steg bakåt.”
 
“Forza Motorsport” släpps till Xbox Series X/S och PC den 10 oktober.
| 4 oktober 2023 17:01 |