Film

Skribent

Alexander Kardelo

28 juli 2024 | 04:11

Marvel bekräftar: Bröderna Russo regisserar två nya "Avengers"-filmer

Joe och Anthony Russo är tillbaka i MCU efter "Avengers: Endgame".
Efter veckor av rykten och spekulationer är det nu klart vem - eller vilka - som får tackla Marvels två kommande "Avengers"-filmer.
 
Kevin Feige behövde inte leta länge. Han ringde helt enkelt upp två gamla polare som hjälpt till att göra "Infinity War" och "Endgame" till superframgångar på bio. Under Comic-Con i San Diego avslöjades att Joe och Anthony Russo får tackla ytterligare två megastora filmer i denna franchise.
 
- Vi trodde verkligen att "Endgame" var slutet för vår resa. Men vi har hittat en speciell ny historia sedan dess och ser en ny resa som vi vill ta med er på, säger Anthony Russo.
 
Filmerna har nu också fått sina två officiella titlar. Man skrotar därmed den tidigare utannonserade titeln "Avengers: Kang Dynasty"... kanske på grund av tråkiga associationer till Jonathan Majors, skådespelaren bakom Kong, som anklagats för misshandel.
 
Nu ser vi istället fram emot "Avengers: Secret Wars" med premiär 2026 och "Avengers: Doomsday" 2027.
 
 
Marvel har också bekräftat att hjältar och skådespelare ur de kommande filmerna "Captain America: Brave New World", "Fantastic Four: First Steps" och "Thunderbolts" kommer medverka i de nya "Avengers"-filmerna. Det innebär bland andra (sannolikt) Anthony Mackie, Pedro Pascal, Sebastian Stan och Florence Pugh i rollistan.
 

Marvels kommande filmer:

 
● Captain America: Brave New World - 14 februari 2025
● Thunderbolts - 5 maj 2025
● The Fantastic Four: First Steps - 25 juli 2025
● Blade - 7 November 2025
● Avengers: Doomsday - 1 maj 2026
● Avengers: Secret Wars - 7 maj 2027
| 28 juli 2024 04:11 |