Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 maj 2024 | 08:30

”Pirates of the Caribbean”-producenten vill få Johnny Depp ombord igen

Äntligen lite positiva besked kring kapten Jack Sparrows comeback.
Det har nu gått sju år sedan ”Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge”, och inga klara besked om nästa film i serien.
 
Vi har hört flera rapporter om en reboot, kanske och kanske inte med Margot Robbie i huvudrollen. Men finns det plats på skutan för kapten Jack Sparrow? Den senaste tiden ryktas det om att Disney vill få tillbaks Johnny Depp - åtminstone för en biroll, för att hjälpa till att sjösätta filmserien med en ny ensemble.
 
Stjärnproducenten Jerry Bruckheimer verkar iallafall positiv när han blir utfrågad av ET Online:
 
- Hade det varit upp till mig hade jag gärna ha med honom tillbaka i filmen. Självklart. Jag älskar Depp. Han är en fantastisk skådespelare och en god vän. Jag har pratat med honom. Vi får se vad som händer.
 
Johnny Depps karriär sattes i gungning när exfrun Amber Heard släpade honom till rättssalen och anklagade honom för våld i hemmet. Depp friades 2022, men har sedan dess uttalat sig kritiskt till hur han blev bemött i Hollywood:
 
- Om jag kände mig bojkottad av Hollywood? Ja, man skulle nog behöva sakna puls för att inte känna att det här bara var ett konstigt skämt (...) Men jag tänker inte på det. Jag känner inget större behov av Hollywood längre, sa Depp vid Cannes-festivalen förra året.
| 20 maj 2024 08:30 |