Serie

Skribent

Viktor Eriksson

27 juli 2024 | 09:35

Prime Video förnyar hyllade animerade serier som "Hazbin Hotel" och "Invincible"

Nykomlingen "Hazbin Hotel" blev tidigare i år den största animerade premiären någonsin för Prime Video.
Amazons streamingtjänst Prime Video har i samband med Comic-Con i San Diego meddelat att de beställt nya säsonger för sina animerade serier “Hazbin Hotel”, “Invincible” och “Sausage Party: Foodtopia”, rapporterar Deadline
 
Hazbin Hotel” är en barnförbjuden musikalkomedin, tillika ett internetfenomen, som fick lov att göra en första säsong för Amazon som hade premiär i januari 2024. Den blev då den största globala debuten någonsin för en animerad tv-serie på Prime Video. "Hazbin Hotel" har nu förnyats för både en tredje och fjärde säsong.
 
 
Invincible” är en vuxenorienterad superhjälteserie skapad av Robert “The Walking Dead” Kirkman. Den handlar om tonåringen Mark Grayson som blir en superhjälte under sin pappa Omni-Man, som är den mäktigaste superhjälten på hela planeten. Sedan tidigare finns två säsonger (varav den senare delades upp i två delar) och nu är alltså “Invincible” redo för en till.
 
 
Slutligen är “Sausage Party: Foodtopia” en spin-off och fortsättning på filmen “Sausage Party” från 2016. Upplägget är att livsmedel egentligen lever och har känslor. Tänk på det som en slags parodi på Pixar-filmer som “Toy Story”. Den första säsongen av “Sausage Party: Foodtopia” hade premiär i juli, och kommer nu få en andra säsong.
| 27 juli 2024 09:35 |