Spel

Skribent

Viktor Eriksson

31 juli 2024 | 21:30

PS Plus bjuder på gigantisk “Star Wars”-samling

Prenumeranter kan även se fram emot hyllade skräck- och actionrollspel.
Nu har Playstation avslöjat vilka spel som PS Plus-användare kommer kunna hämta hem gratis i augusti. Totalt handlar det om tre spel: “Lego Star Wars: The Skywalker Saga”, “Five Nights at Freddy's: Security Breach” och “Ender Lilies: Quietus of the Knights”.
 
 
Lego Star Wars: The Skywalker Saga” är ett enormt actionäventyr som samlat samtliga nio filmer i “Star Wars” Skywalker Saga och tolkat om dem i Lego-skrud. Som om inte det var nog finns det dessutom ytterligare karaktärer från andra “Star Wars”-filmer och tv-serier att ladda ner för den som kan tänka sig att betala extra.
 
 
Five Nights at Freddy's: Security Breach” är sedan ett survival horror-spel, samt det nionde spelet i skräckserien “Five Nights at Freddy’s”. I det spelar du som en ung pojke som måste fly från en shoppinggallerias animatroniska robotar som kommit till liv.
 
 
Slutligen är “Ender Lilies: Quietus of the Knights” ett dark fantasy-tonat actionrollspel i 2D där du utforskar ett förstört kungarike. Värt att påpeka är att samtliga tre spel den här månaden tidigare fått väldigt bra mottaganden av både spelare och kritiker.
 
Samtliga spel kommer bli tillgängliga för PS Plus-prenumeranter den 6 augusti. 
| 31 juli 2024 21:30 |