Serie

Skribent

Teodor Stig-Matz

20 juni 2024 | 14:30

Rebecca Ferguson lovar galen säsong två av "Silo"

Rebecca Ferguson kommer tillbaka som Juliette i säsong två av Apple TV Plus-serien "Silo". Enligt henne har fansen något riktigt spektakulärt framför sig.
Rebecca Ferguson är den kanske största filmstjärnan vi har i det här landet. Vem minns exempelvis inte hennes utmärkta rollprestationer i "Mission Impossible"-rullarna? 
 
Förutom att spela en viktig roll i det franchiset är hon också en mycket framgångsrik tv-skådis, och förra året gjorde hon succé i Apple TV Plus sci-fi-serie "Silo". I den får tittarna följa ett samhälle baserat i en silo under marken.
 
Ferguson spelar karaktären Juliette, och säsong ett slutade med att hon lämnade silon för världen utanför. Nu har skådespelaren uttalat sig om seriens andra säsong, som är färdiginspelad. I en intervju med The Wrap säger hon att fansen har något riktigt speciellt att se framemot. 
 
- Säsong två är mörk. Det är en helt sjukt rafflande säsong, säger hon i intervjun.
 
I samma intervju avslöjar hon att hon är kontrakterad för att göra hela fyra säsonger av serien, och att hon själv vet hur allt kommer att sluta. Viktigt att notera är dock att säsong tre och fyra ännu inte fått grönt ljus av cheferna på Apple. 
 
Något släppdatum för säsong två är inte heller klart, men förhoppningsvis ligger det inte allt för lång tid i framtiden.
| 20 juni 2024 14:30 |