Film

Skribent

Andreas Samuelson

24 juni 2024 | 19:29

Scarlett Johansson är taggad på ”Jurassic World”-rollen: ”Manuset är fantastiskt”

Filmstjärnan bekräftar nu att hon medverkar i den kommande dinosaurie-filmen och hyllar David Koepps manus.
Tidigare i år blev det klart att en fjärde film i ”Jurassic World”-franchisen kommer på bio sommaren 2025 och snart ryktades det att Scarlett Johansson fått en av huvudrollerna. Denna månad påbörjades inspelningarna i Thailand och nu bekräftar den Oscarsnominerade skådespelaren att hon medverkar i filmen.
 
När Comic Book frågade vad som lockade henne att ansluta sig till filmserien svarade hon:
 
- Allt. Jag är ett enormt ”Jurassic Park”-fan. Det är en av de första filmerna jag minns att jag såg på bio. Jag minns så starkt hur det var att se den. Det var förändrade livet. Det var häpnadsväckande. Jag kan inte uttrycka hur exalterad jag är.
 
Gareth Edwards (”Godzilla”, ” Rogue One: A Star Wars Story”) står för regin denna gång medan manuset skrivs av David Koepp, som även skrev ”Jurassic Park” och dess uppföljare ”The Lost World”.
 
- Manuset är så otroligt. David Koepp skrev det. Han återvänder efter ungefär 30 år för att skriva det. Han brinner verkligen för det, vilket är så fantastiskt, tillade Johansson.
 
Det blir något av en dröm som blir verklighet för Johansson som velat ta del av franchisen sedan den återupplivades på 2010-talet.
 
- Jag är ett enormt fan av franchisen och en stor nörd. Jag kan inte förstå det, jag nyper mig själv. Jag har försökt komma in i den här franchisen på alla möjliga sätt i över tio år. Jag tänker: "Jag kommer att dö under de första fem minuterna! Jag kan bli uppäten av vad som helst! Jag kan laga maten!” Jag gör vad som helst. Att det händer på det här sättet vid den här tidpunkten är faktiskt otroligt, jag kan inte tro det.
 
Att Johansson blir uppäten inom filmens första fem minuter är kanske inte så troligt men allt kan hända. Återstår att se!
| 24 juni 2024 19:29 |