Serie

Skribent

MovieZine

22 augusti 2024 | 16:20

Se Adam Sandler i rollen som Homer Simpson - här är trailern som setts av 2,8 miljoner

En otecknad version av ”The Simpsons”? Kanske ingen dum idé.
Den animerade långköraren ”The Simpsons” har fortfarande många fans, även om serien kanske inte är lika vass eller omtalad som förr. 35 säsonger är ett bevis på att tittarsiffrorna verkar hålla i sig.
 
Screenrant och andra sajter rapporterar nu om en trailer som gjorts för en spelfilm baserad på ”The Simpsons”. I huvudrollen som Homer? Ingen mindre än filmvärldens främste knäppskalle, Adam Sandler. Klockren casting?
 
Här ser vi också Kristen Wiig ”spela” hustrun Marge, och Will Ferrell dyker upp som grannen Flanders. Ben Stiller, Simon Pegg, Steve Carell och många andra kända ansikten flimrar också förbi som välkända figurer från Springfield.
 
Tyvärr är det här inte en riktig film, utan bara någons fantasier som förverkligats med hjälp av AI. Men det är roligt att se vilka skådisar som skulle kunna ta sig an våra favoritkaraktärer. Jag kan helt klart tänka mig att Steve Buscemi skulle bli excellent som den ondskefulle Mr. Burns…
 
 
I skrivande stund har 2,8 miljoner sett trailern som laddats upp på Youtube. Många nöjda kommentarer säger att "Neil Patrick Harris är perfekt som Smithers" och "pinsamt men jag trodde i 30 sekunder att det här var äkta"...

"De skulle behöva 325 miljoner dollar bara för att betala alla skådespelare" kommenterar en person.
| 22 augusti 2024 16:20 |