Film

Skribent

Andreas Samuelson

16 oktober 2023 | 12:00

Se den hejdlöst roliga trailern för årets sämsta film - ”Monsternado”

Glöm tornados med hajar - nu kommer en tornado med alla möjliga, förhistoriska monster i vad som troligen blir årets sämsta film - "Monsternado”. Se trailern här.
Det är nu tio år sedan kultfilmen ”Sharknado” tog världen med storm (ursäkta ordvitsen). Dess skrattretande kombination av fula CGI-effekter och gästspelande C-kändisar har landat sig en plats i populärkulturen och mjölkats till leda i en rad uppföljare.
 
Som med all populär film kommer dåliga kopior (av i detta fall ett redan dåligt original...) och efter flera tornado-rullar med diverse monster kommer nu vad som kan kallas den ultimata - ”Monsternado”.
 
Här har en tornado bildats i Bermudatriangeln och rör sig mot land. Med sig har den diverse monster inklusive dinosaurier, jättebläckfiskar, krokodiler, ormar och inte helt oväntat - hajar. Dags att springa för livet!
 
Baserat på trailern ser det ut att vara hjärndöd underhållning av sorten så dålig att den (åtminstone nästan) blir bra. För att ge en bild vilka som ligger bakom filmen så har produktionsbolaget tidigare gjort ”Firenado” (som ni kan gissa vad det är) och ”Mary Had a Little Lamb” - en skräckfilm, baserat på den engelska vaggvisan, som närmast ser ut att vara en kopia av ”Winnie the Pooh: Blood and Honey”!
 
Se filmens poster och oavsiktligt (?) komiska trailer nedan:
 
 
 
Filmen har amerikansk VOD/DVD-premiär den 14 november. Osäkert om och när filmen kommer till Sverige.
 
Blir du sugen på att se ”Monsternado”?
| 16 oktober 2023 12:00 |