Film

Skribent

Viktor Eriksson

21 september 2024 | 11:30

Sebastian Stan tar Marvel i försvar: "Bidrar så mycket mer än vad folk erkänner"

Winter Soldier-skådespelaren argumenterar för att Marvel också gör det möjligt för mindre filmer att existera.
Marvels kungakrona har hamnat på snedden det senaste året. Filmuniversumet fortsätter visserligen att leverera stora framgångar som "Deadpool & Wolverine" men dessa har också börjat få sällskap av riktiga ekonomiska bottennapp som "The Marvels". 
 
Nu tar Sebastian Stan, som spelar karaktären The Winter Solider i Marvels superhjälteuniversum, filmerna i försvar.
 
– Det har blivit väldigt enkelt att hacka på Marvel-filmer, och det är okej. Alla har sin åsikt. Men de är en stor del av vad som bidrar till den här verksamheten och låter oss ha mindre filmer också, säger Sebastian Stan till Variety i samband med marknadsföringen av Donald Trump-biopicen "The Apprentice", där han spelar huvudrollen.
 
– Det är en artär som går igenom hela Hollywood-maskineriet. Den bidrar så mycket mer än vad folk erkänner. Ibland känner jag mig beskyddande av det, för intentionen är verkligen jävligt god. Det är bara jävligt svårt att göra en bra film om och om igen.
 
Det är värt att nämna att Sebastian Stan kommer att medverka i den kommande Marvel-filmen "Thunderbolts" som släpps nästa år och därför kan anses vara jävig i frågan.
| 21 september 2024 11:30 |