Film

Skribent

MovieZine

7 oktober 2024 | 10:30

Sexscenen gick helt överstyr: Ingen ropade ”bryt” så vi bara körde på

Det gick hett till mellan Andrew Garfield och Florence Pugh på inspelningen av ”We Live In Time”. Så hett att kameramannen fick titta bort.
Andrew Garfield och Florence Pugh spelar huvudrollerna i kommande kärleksdramat "We Live in Time". Under en specialvisning i helgen pratade Garfield om en av filmens "mycket intima och passionerade" sexscener.
 
- Scenen blev passionerad, precis som vi hade koreograferat den. Vi gick in i det, och vi fortsätter lite längre än det var tänkt för vi hörde inte någon ropa "bryt". Och det kändes tryggt. Så vi tänkte "vi fortsätter väl" och vi bara körde på.
 
Det blev så hett att filmfotografen Stuart Bentley inte kunde titta.
 
- Det var som telepati, vid något tillfälle kände vi båda att "det här känns som en längre tagning än vanligt"... Jag tittar upp, och i hörnet står Stuart med kameran vid sin sida, och han har vänt sig mot väggen, berättar Garfield enligt Deadline.
 
"We Live in Time" är en romantisk komedi producerad av A24, där en krissituation blir en vändpunkt för gifta paret Almut och Tobias. Regissör är John Crowley, känd för "Brooklyn" och "The Goldfinch".
 
Filmen får svensk biopremiär 1 november.
 
| 7 oktober 2024 10:30 |