Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 augusti 2024 | 00:20

Skådespelaren bekräftar: "Mamma Mia 3" är på gång!

Christine Baranski är redo att skaka loss till ABBA-låtar ännu en gång.
Plocka fram era money money money, för en tredje "Mamma Mia" är på väg att bli verklighet. Iallafall om man ska tro Christine Baranski som spelade karaktären Tanya i de två tidigare succéfilmerna. Hollywood Reporter har fått en lovande uppdatering som tyder på ännu en härlig musikalfilm fylld av svenska ABBA-hits:
 
- Jag var i London och träffade producenten Judy Craymer. Hon planerar "Mamma Mia 3". Hon berättade hela handlingen för mig. Det är allt jag kan säga! Men det är inte bara önsketänkande. Judy får saker att hända. Hon såg till att tvåan blev av, och den blev en fenomenal succé. Hon kommer få tillbaka alla.
 
Samtidigt lär det inte vara svårt att locka tillbaks biopubliken, säger Baranski:

- Det är den typen av film som gör alla glada. Folk dras till glädje och "Mamma Mia"gjorde miljontals glada. Är den lite löjlig och dum? Jo, det är en del av charmen.
 
Resten av ensemblen borde inte vara svårflörtade. Tidigare har både Amanda Seyfried och Stellan Skarsgård sagt att de gärna återvänder. Men Stellan låter mer tveksam till om det verkligen blir av:

- Jag kommer ligga i en urna innan det finns ett manus till ”Mamma Mia 3”. Men jag medverkar gärna som en hög aska, sade han förra året.
 
Frågan är, hur får man tillbaks Meryl Streep efter att hennes karaktär har dött? Kanske som en ABBA-tar? 
| 17 augusti 2024 00:20 |