Film

Skribent

MovieZine

17 september 2024 | 12:00

SkyShowtime laddar för 2025 - avslöjar 20+ stora premiärer på väg

Storfilmer som "The Fall Guy" och "Kung Fu Panda 4" möter Dexters återkomst och nya "Yellowstone"-titlar.
SkyShowtime släpper idag en bomb bestående av 20+ nya och exklusiva titlar. Det är ett stjärnspäckat utbud av nya serier och återkommande favoriter, plus filmer och andra originaltitlar som kommer till streamingtjänsten under resten av 2024 samt 2025.
 
Som en del av det allt större utbudet av serier som skapats av manusförfattaren Taylor Sheridan för SkyShowtime bekräftar man att "The Madison" – med Michelle Pfeiffer – kommer att bli den nästa serien i "Yellowstone"-universumet.
 
Säsong två av den hyllade upptakten "1923" – med Harrison Ford och Helen Mirren – kommer också att bli tillgänglig för medlemmar. Tittarna kan även se fram emot "Yellowstone 150", en ny dokumentär med Kevin Costner som utforskar Yellowstone nationalpark och tittar på de händelser som ledde till att det blev en nationalpark.

ANNONS: Kolla in hela utbudet på Skyshowtime.com
 
 
Annat som dyker upp under den kommande säsongen är "Yellowjackets" säsong 3, som följer ett kvinnligt gymnasiefotbollslag som lyckas överleva en flygkrasch djupt i den kanadensiska vildmarken.
 

Spännande seriepremiärer med Michael Fassbender och Colin Firth

 
Bland exklusiva nya serier ser vi fram emot "The Agency", en politisk thriller i 10 delar med Michael Fassbender, och med George Clooney som exekutiv producent. Serien baserar sig på det populära franska dramat "Falsk identitet" och följer Martian, en CIA-agent som arbetar undercover.
 
Miniserien "Lockerbie: A Search for Truth" dyker ner i Lockerbieattentatet 1988. Vad hände egentligen när 259 flygpassagerare dödades när Pan Am Flight 103 exploderade över Lockerbie en halvtimme efter starten? Colin Firth spelar huvudrollen.
 
SkyShowtime fortsätter att investera i sina original och lokala filmer och serier. Bland spanska serier blir "A Recipe for Murder" det senaste tillskottet till plattformen. Serien i fem delar från den välkända dokumentärfilmaren José Gómez berättar om den colombianske kirurgen Edwin Arrietas våldsamma död på en lugn ö i Thailand.
 
Mer true crime väntar i "Happy Face", inspirerad av den kritikerrosade podden med samma namn, med Dennis Quaid i titelrollen som seriemördare.
 
"Dexter: Resurrection" ingår även i utbudet när Michael C. Hall återvänder som Dexter Morgan. Han kommer även att vara berättarröst till den tidigare meddelade "Dexter: Original Sin".
 
 

Vintern är laddad med storfilmer

 
Förutom ovanstående titlar har SkyShowtime meddelat ett antal storfilmer och premiärer av familjefavoriter. I höst och vinter blir till exempel "IF" och "Kung Fu Panda 4", "Abigail", "A Quiet Place Day One", "Monkey Man" och "The Fall Guy" tillgängliga för medlemmar.
 
SkyShowtime kommer även att stärka sitt omfattande utbud av innehåll med ett urval av de mest populära realityserierna som kommer till plattformen från oktober, inklusive "Catfish: The TV Show" och "Ex on the Beach", tillsammans med utvalda serier från MTV Cribs och Teen Mom-serierna. Exakta premiärdatum för alla titlar meddelas senare.

ANNONS: Storslagen underhållning på Skyshowtime - börja streama här
 

Läs mer om kommande filmer och serier

 
A Recipe for Murder (2025)
Dokumentärserie som berättar om den colombianske kirurgen Edwin Arrietas våldsamma död på en lugn ö i Thailand där han mördades av Daniel Sancho, en 29-årig kock som blivit känd för sina YouTube-videor. Sancho, son till en av Spaniens mest välkända skådespelare, Rodolfo Sancho, dömdes till livstids fängelse i en domstol i Thailand tidigare i sommar. Serien i fem delar utforskar sanningen bakom inte bara deras relation, utan även båda männens dubbelliv.
 
Abigail (december)
Radio Silence, filmskaparna bakom de framgångsrika skräckfilmerna ”Ready or Not” och ”Scream” (2022) ger oss en kaxig och blodtörstig ny vision av vampyrer med Abigail. En grupp rånare anlitas av en mystisk fixare för att kidnappa dottern till en mäktig figur i den undre världen. De måste skydda den 12-åriga ballerinan under en natt för att få ut en lösensumma på 50 miljoner dollar. När fångvaktarna försvinner en efter en upptäcker de till sin växande förskräckelse att de är inlåsta med en liten flicka som är långt ifrån vanlig.
 
A Quiet Place Day One (december)
Upplev dagen när världen blev tyst i denna skrämmande fortsättning på "A Quiet Place"-universumet. När Samira (Lupita Nyong’o) återvänder hem till New York blir hennes enkla resa en hemsk mardröm när mystiska varelser attackerar baserat på ljud. Med sin katt Frodo och en oväntad allierad (Joseph Quinn) måste Samira ge sig ut på en farlig resa genom staden som plötsligt har blivit tyst och där den enda regeln för att hålla sig vid liv är att inte ge något ljud ifrån sig.
 
Dexter: Resurrection (premiär ej satt)
Golden Globe- och SAG-vinnaren Michael C. Hall återvänder som Dexter Morgan i en fortsättning som utspelar sig i nutid.
 
Fight Night: The Million Dollar Heist (2 december)
Den ödesdigra berättelsen om hur ett väpnat rån samma natt som Muhammad Ali gjorde sin historiska comeback 1970 förändrade inte bara en mans liv utan även förvandlade Altanta till ett ”svart mecka”. När en langare som kallas Chicken Man (Kevin Hart) håller efterfest för att fira matchen med en gästlista av landets rikaste, slutar kvällen med den största kuppen någonsin i Atlantas undre värld. Chicken Man misstänks för att ligga bakom brottet och han är fast besluten att rentvå sitt namn.
 
Happy Face (2025)
Happy Face (Dennis Quaid) är en seriemördare som sitter i fängelse och som också är Melissas (Annaleigh Ashford) en gång högt älskade pappa. Efter årtionden utan kontakt hittar han slutligen ett sätt att tvinga in sig i sin dotters liv igen. I en kamp mot klockan måste Melissa ta reda på om en oskyldig man kommer att avrättas för ett brott som hennes far har begått. Under tiden upptäcker hon vilken påverkan som hennes far har haft på offrens familjer och hon måste reda ut sin egen identitet.
 
Hysteria! (28 oktober)
När en populär quarterback försvinner under satanistpaniken i slutet av 1980-talet inser ett något impopulärt gymnasierockband bestående av utstötta elever att de kan dra nytta av stadens plötsliga intresse för det ockulta genom att skapa sig ett rykte som ett satanistiskt rockband. Detta tills en bisarr serie mord, kidnappningar och rapporter om ”övernaturliga aktiviteter” sätter igång en häxjakt på läder och nitar som leder direkt tillbaka till dem.
 
IF - låtsaskompisar (6 november)
"IF" är en hjärtevärmande och rolig berättelse om en flicka som upptäcker att hon kan se allas låtsaskompisar, som kallas IFs. Hon ger sig ut på en magisk resa för att hjälpa bortglömda IFs att träffa sina barn, innan de försvinner. Skrivet och regisserat av John Krasinski med Ryan Reynolds i en av huvudrollerna.
 
 
Kung Fu Panda 4 (november)
För första gången på nästan ett årtionde är Po, världens mest osannolika kung fu-mästare, tillbaka igen. Efter tre hisnande äventyr där drakkrigaren Po vunnit över skurkar i världsklass med sitt unika mod och sin galna kampsportskompetens, kallar nu ödet på honom för att bli den nya andliga ledaren över Fredens dal och träna en ny drakkrigare.
 
Lockerbie: A Search for Truth (2025)
Den 21 december 1988 dödades 259 flygpassagerare och besättning när Pan Am Flight 103 exploderade över Lockerbie 38 minuter efter starten. Ytterligare 11 personer på marken förlorade livet när planet kraschade över den stillsamma lilla staden i Skottland. I efterdyningarna av katastrofen och dotterns död utses dr Jim Swire (Colin Firth) till talesperson för de brittiska offrens familjer, som har förenats för att utkräva sanning och rättvisa. 
 
Monkey Man (december)
Från producent Jordan Peele kommer Dev Patels fascinerande och mäktiga regissörsdebut. Patel har tagit inspiration från legenden om Hanuman, en ikon som förkroppsligar styrka och mod, och spelar en namnlös man som bär på ärr efter en brutal barndom och som hankar sig fram genom att slåss i hemliga boxningsringar. En oväntad hjälte dyker upp och förmedlar de fattigas och maktlösas ilska i denna slagsmålsfyllda, episka actionfilm.
 
Star Trek: Strange New Worlds (säsong 3 - premiär oklart)
"Strange New Worlds" är baserad på åren när kapten Christopher Pike bemannade kommandobryggan på U.S.S. Enterprise. Serien följer kapten Pike, vetenskapsman Spock, Nummer Ett och besättningen på U.S.S. Enterprise under åren innan kapten Kirk klev ombord på stjärnflottan, när de utforskar nya världar runtom i galaxen.
 
Sweetpea (2025)
Det här helt nya dramat är en galen skildring av en kvinnas växande ilska. I serien ser vi Ella Purnell ("Yellowjackets") som Rhiannon Lewis. Rhiannon gör inget större intryck – folk går bara förbi henne på gatan utan att ens titta. Hon bli aldrig befordrad på jobbet, killen hon gillar vill inte binda sig och hennes pappa är riktigt, riktigt sjuk. Sedan vänds allt i hennes liv upp och ned. Bägaren rinner över för Rhiannon och hon tappar kontrollen. Plötsligt är den tidigare panelhönan borta och istället ser vi en kvinna som är kapabel till vad som helst...
 
Teacup (16 november)
"Teacup" följer en omaka grupp människor på landet i Georgia som måste samarbeta när ett mystiskt hot får dem att kämpa för sin överlevnad. Inspirerad av New York Times-bästsäljande roman Stinger av Robert McCammon.
 
The Agency (premiär ej satt)
Den helt nya politiska thrillern följer Martian (Michael Fassbender), en CIA-agent som jobbar undercover men beordras att lämna sitt undercoverliv och återvända till sin station i London. När en tidigare förlorad kärlek dyker upp, tänds romantiken igen. Hans karriär, hans verkliga identitet och hans uppdrag ställs mot hans hjärta. Och de kastas båda in i ett dödligt spel av internationella intriger och spionage. Richard Gere spelar Bosko, stationschefen i London, som efter ett liv som hemlig agent i åtta år har ett minst sagt brokigt förflutet.
 
The Fall Guy (1 januari)
Ryan Gosling spelar Colt Seavers, en stridsskadad stuntman som precis hämtat sig från en olycka som nästan avslutade hans karriär. Colt övertalas att återuppta sin karriär som stuntman när han får höra att hans ex, Jody (Emily Blunt), regisserar en film och specifikt frågat efter honom. Colt hoppas vinna tillbaka sitt livs kärlek och återvänder till filminspelningen bara för att upptäcka att den nya filmens huvudrollsinnehavare saknas och att produktionen är i fara. David Leitch ("Bullet Train") ger oss tuff action, galen komedi och en klassisk kärlekshistoria, allt i ett stuntfyllt äventyr.
 
The Madison (premiär ej satt)
Nästa del i det växande "Yellowstone"-universumet. Serien är en innerlig berättelse om sorg och människors band till varandra när vi följer en New York-familj i Madison River-dalen i centrala Montana – med Oscar-nominerade Michelle Pfeiffer i huvudrollen.
 
Yellowjackets (säsong 3 - premiär ej satt)
Ett mycket duktigt, kvinnligt gymnasiefotbollslag lyckas överleva en flygkrasch djupt i den kanadensiska vildmarken.
 
Yellowstone 150 (premiär ej satt)
Vid 150-årsjubileet av grundandet av Yellowstone nationalpark utforskar Kevin Costner om det fortfarande är lika vilt och orört som det var när parken inrättades, och han ser tillbaka på händelserna som ledde till att det blev en nationalpark.
 
1923 (säsong 2 - premiär ej satt)
Andra säsongen av den hyllade upptakten till "Yellowstone" med Harrison Ford och Helen Mirren. Familjen Dutton ställs inför nya utmaningar under tidiga 1900-talet, inklusive expansionen västerut, alkoholförbudet och den stora depressionen.

ANNONS: Läs mer om abonnemang och priser på Skyshowtime.com
| 17 september 2024 12:00 |