Serie

Skribent

Alexander Svensson

16 juli 2024 | 21:00

"Stranger Things"-skaparna har hittat nästa serie - och det blir mer skräck!

Matt och Ross Duffer kommer jobba åt Netflix ett tag till.
Bröderna Matt och Ross Duffer är kända som skaparna av Netflix-succén “Stranger Things”, en serie som för tillfället håller på att spela in sin sista säsong. Därmed behöver de ett nytt projekt, och nu verkar de ha hittat det. Spoiler: det blir mer skräck, och mer Netflix.
 
Dufferbröderna ska nämligen producera skräckserien “Something Very Bad Is Going To Happen” åt Netflix. Den handlar om ett brudpar under veckan innan deras bröllop, där något väldigt hemskt kommer ske. Serien är skapad och skriven av Haley Z. Boston som gör debut som serieskapare, men tidigare skrivit på “Guillermo del Toros Cabinet of Curiosities”. Dufferbröderna verkar taggade på hennes vision, enligt ett uttalande:
 
Bröderna Matt och Ross Duffer under inspelningen av "Stranger Things".
 
- Vi tappade andan när vi först läste Haleys manus. Hon är en stor ny talang med en unik röst - hennes manus är skruvat, skrämmande, roligt och bara… väldigt Haley. Vi känner oss lyckligt lottade över att få producera hennes första serie, och vi kan inte vänta på att få dela hennes vision med resten av världen.
 
“Something Very Bad Is Going To Happen” har än så länge inget premiärdatum hos Netflix.
| 16 juli 2024 21:00 |