Serie

Skribent

MovieZine

23 september 2024 | 09:45

Skräckserien som svenska tittare kallar "sjukt bra" är tillbaka med ny säsong

Många jämför mysteriet i "From" med gamla tv-favoriten "Lost".
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Vi har tidigare skrivit om thriller-serien "From", som fångat svenska tittare på Netflix och TV4 Play. Den har kallats för "spännande" och "galet bra" i MovieZines kommentarsfält, och många har sett fram emot en fortsättning.
 
"From" är ett mysterium som kretsar kring en mardrömslik amerikansk stad som fångar alla som kommer dit. Medan invånarna motvilligt försöker hitta ett sätt att ta sig ut, och behålla en känsla av ett normalt liv, måste de också hantera hotet från den omgivande skogen - där skrämmande monster kommer fram om nätterna.
 
Vad ska säsong 3 handla om? Efter en episk cliffhanger i säsong 2 känns flykt som en lockande och mycket verklig möjlighet. Stadens sanna natur kommer hamna i fokus i säsong 3 och stadsborna går till anfall mot de otaliga fasor som omringar dem...
 
Nu fortsätter mysteriet - kommer vi att få några tillfredsställande svar? Idag släpps den tredje säsongen i Sverige, och den hittas exklusivt på TV4 Play+.
 

Läs några av tittarnas omdömen nedan

 
"Jag är petig när det gäller skräck... Men den här serien är SKRÄCK i ordets alla bemärkelser!! Så sjukt bra!! Och nu väntar jag ivrigt på säsong 3!" - Bitten N.
 
"Jag har sett fyra avsnitt. Hittills är den ok men den är lite långsam. Jag får lite vibbar av serien Midnight Mass. I alla fall att det nästan skulle kunna ha varit Mike Flanagan som har regisserat denna." - Anna J.
 
"Otroligt bra. Får nästan tillbaka känslan när man såg Lost på TV för herrans många år sedan..." - Klas O.
 
"Vi är på säsong 2 och tycker den är väldigt bra. Hjärnan jobbar också på högvarv när man försöker klura ut hur allt hänger ihop, vilket jag gillar." - Lina S.
 
Observera: Du behöver prenumerera på TV4 Play+ för att kunna se alla tre säsonger av "From". (Netflix har än så länge bara den första säsongen.)
 
| 23 september 2024 09:45 |