Skribent

MovieZine

24 september 2024 | 08:35

Streamingkund hos Tele2? Grattis - idag får du Disney+ på köpet

Tele2 och Disney+ erbjuder kunder prisbelönt underhållning i första svenska samarbetet.
Tele2 och The Walt Disney Company har ingått ett avtal om att erbjuda Tele2:s kunder mer underhållning genom Disney+. Från och med idag, 24 september, kommer nya Tele2 TV & Streaming-abonnenter att få Disney+ inkluderat i sitt abonnemang.

Detta är det första Disney+-paketerbjudandet i Sverige.
 
- På Tele2 har vi ständigt ambitionen att öka värdet för våra kunder. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda den bästa underhållningen, där Disney+ naturligtvis är en viktig komponent, säger Hendrik de Groot, Chief Commercial Officer på Tele2.
 
Disney+ är en av världens största streamingtjänster. Bland de stora publikdragarna på tjänsten finns klassiker från Disney, Pixar, Marvel och Star Wars.
 
● Från och med idag ingår Disney+ i både Tele2 TV- och streamingpaket för nya kunder

Befintliga streamingprenumeranter får också tillgång till Disney+

● För befintliga Tele2 TV-abonnenter kommer Disney+ att rullas ut över tid, eller så finns möjlighet att uppgradera till den nya portföljen för omedelbar tillgång till Disney+
 
- Vi är otroligt glada över att samarbeta med Tele2, en av de största aktörerna inom den svenska telekomindustrin, med en fantastisk distributionsplattform för underhållning. Tele2 delar vår ambition att ständigt öka kundnöjdheten genom ett premiumerbjudande, och senare i höst kommer vi gemensamt att kunna erbjuda Tele2s abonnenter tillgång till direktsänd europeisk fotboll, säger Hans van Rijn, VD, The Walt Disney Company Nordic & Baltic.
| 24 september 2024 08:35 |