Serie

Skribent

Alexander Svensson

24 augusti 2024 | 10:00

Äntligen premiär! Streama 4 avsnitt av "Those About to Die" redan nu

Sverigepremiär för den historiska dramaserien med Anthony Hopkins. Du hittar de första avsnitten på TV4 Play+.
Those About to Die” har varit omtalad under våren och sommaren. Det är en påkostad gladiatorserie där vi får följa spelet både i och kring arenorna där Romarrikets mest kända underhållningsevent går av stapeln. Såväl våldsamma gladiatordueller och sluga intriger väntar.
 
Ett skäl till att “Those About to Die” fått så mycket uppmärksamhet är Anthony Hopkins. Den legendariske skådespelaren tar sig här an rollen som kejsar Vespasianus. I en annan roll ser vi Iwan Rheon, mest känd för sin ikoniska roll som Ramsay Bolton i “Game of Thrones”. Bakom kameran står ingen mindre än “Indepedence Day”-regissören Roland Emmerich, som byter ut apokalypser mot svärd och sandaler.
 
“Those About to Die” har olyckligtvis inte lyckats charma kritikerna i någon högre utsträckning (Rotten Tomatoes-genomsnittet ligger på 49%) men kan kanske ändå bjuda på värdigt spektakel, åtminstone fram tills Ridley Scott släpper årets största gladiatorupplevelse, “Gladiator II” i november.
 
En sak som talar för serien är att MovieZines Jonatan Blomberg gett den 3/5 i sin recension och jämför den med "Game of Thrones".
 
De fyra första avsnitten av "Those About to Die" finns att streama på TV4 Play+ från och med idag.

Skaffa TV4 Play+ frå 59 kr/månad och streama serien här...
 
| 24 augusti 2024 10:00 |