Film

Skribent

Viktor Eriksson

16 oktober 2024 | 20:45

“Superman”-regissören visar första bilden på Stålmannens hund

Detta blir första gången som superhunden Krypto dyker upp i en live-action-långfilm.
“Superman”-regissören James Gunn har nu publicerat den första bilden på Stålmannens hund Krypto från den kommande filmen. James Gunn skriver på sociala medier att Krypto faktiskt inspirerades av hans egen hund Ozu, som adopterades kort efter det att Gunn började skriva på “Superman.
 
“Ozu, som kom från en hoardingsituation i en bakgård med 60 andra hundar och som aldrig hade träffat människor tidigare, var problematisk för att uttrycka det milt. Han kom genast in och förstörde vårt hem, våra skor, vår möbler - han åt till och med upp min laptop," skriver James Gunn.
 
"Det tog lång tid innan han ens lät oss röra honom. Jag minns att jag tänkte, 'Herregud, hur svårt skulle livet vara om Ozu hade superkrafter?'. Därav kom Krypto in i manuset och förändrade historiens skepnad samtidigt som Ozu förändrade mitt liv”, skriver James Gunn och uppmanar folk att själva överväga att adoptera en övergiven hund.
 
“Superman” har premiär på bio den 11 juli 2025. Filmen blir första gången som Krypto dyker upp i en av Stålmannens live-action-långfilmer.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av James Gunn (@jamesgunn)

| 16 oktober 2024 20:45 |