Film

Skribent

Viktor Eriksson

30 maj 2024 | 20:30

Supersuccén “Face Off 7: One Wish” kommer till Sverige – men vad är det för något?

Och behöver du ha sett de andra “Face Off”-filmerna innan?
Distributionsbolaget 3388 Films har nu köpt visningsrättigheterna till den vietnamesiska supersuccén “Face Off 7: One Wish” och meddelar att filmen kommer att dyka upp på svenska biografer den 14 juni, rapporterar Deadline.
 
“Face Off 7: One Wish” har inget att göra med John Woos actionfilm “Face/Off” med John Travolta och Nicholas Cage, utan är den sjunde filmen i regissören Ly Hais “Face Off”-serie. Den första filmen släpptes 2015 och med åren har “Face Off” gått och blivit Vietnams mest framgångsrika filmserie någonsin. Den senaste filmen har också blivit den tredje mest inkomstbringande filmen någonsin i Vietnam.
 
Filmen som beskrivs som ett upplyftande familjedrama handlar om den 73-åriga änkan Ba Hai (Thanh Hien) som börjar ifrågasätta vad familjekärlek egentligen innebär efter att en skada kräver att hennes fem upptagna vuxna barn behöver ta hand om henne.
 
"Speciellt med tanke på de senaste händelserna ville jag berätta en helt positiv historia. Genom denna berättelse vill jag försiktigt uppmuntra mer familjeanknytning, mer mänsklig kontakt. Efter att ha sett den här filmen hoppas jag att vi ska känna oss närmare varandra, förstå varandra bättre och framförallt komma ihåg att uppskatta vår tid med familjen”, säger regissören Ly Hai i ett uttalande.
 
| 30 maj 2024 20:30 |