Serie

Skribent

MovieZine

2 oktober 2024 | 11:55

Väntan är över: 3 nya "The Walking Dead"-serier kommer till Sverige i höst

Mer zombiedrama att streama från den 23 oktober.
MovieZine har tidigare skrivit om AMC:s flera spinoff-serier på "The Walking Dead", som sänts i USA bara det senaste året. Nu kan fansen andas ut, för serierna har hittat ett streaminghem även i Sverige. Den 23 oktober kommer det bli extra mycket zombieskräck och överlevnadsdrama på Disney+.
 
På samma dag släpps nämligen "The Walking Dead: Dead City" (som fick USA-premiär juni 2023), "The Walking Dead: Daryl Dixon" (USA-premiär september 2023) och miniserien "The Walking Dead: The Ones Who Live" (USA-premiär februari 2024).
 
Läs mer om de nya serierna nedan.
 

The Walking Dead: The Ones Who Live (säsong 1)

 
 
En episk kärlekshistoria om två människor som förändrats av en förändrad värld, som hålls isär av avstånd och en ostoppbar kraft. Kan Rick och Michonne hitta varandra och vilka de var på en plats som inte liknar någon annan de någonsin har känt till? Utan varandra, är de ens vid liv? Miniserie på 6 avsnitt med Andrew Lincoln och Danai Gurira i huvudrollerna.
 

The Walking Dead: Dead City (säsong 1)

 
 
Maggie och Negan reser till ett postapokalyptiskt Manhattan som sedan länge är avskuret från fastlandet. Den sönderfallande staden är fylld av döda och invånare som har gjort New York City till sin egen värld full av anarki, fara, skönhet och terror. 6 avsnitt med Lauren Cohan och Jeffrey Dean Morgan i huvudrollerna. En andra säsong kommer 2025.
 

The Walking Dead: Daryl Dixon (säsong 1)

 
 
Serien följer Norman Reedus rollfigur. Långt hemifrån ställs Daryl Dixon återigen inför gamla demoner och nya fiender samtidigt som han skyddar en nyfiken ung pojke vars ursprung har blivit en legend och en samlingspunkt för olika grupper i Frankrike. Säsong 2 har just börjat sändas i USA, och säsong 3 är redan beställd.
| 2 oktober 2024 11:55 |