Film

Skribent

Alexander Svensson

22 juli 2024 | 17:38

Trailer: Blod, svett och månar i Zack Snyders barnförbjudna "Rebel Moon"

Directors cut-versionerna av "Rebel Moon" är snart här, och i den nya trailern vill Zack Snyder verkligen förmedla hur fruktansvärt våldsamt det blir.
Zack Snyder är tillbaka med ännu mer “Rebel Moon”! Eller rättare sagt, nya directors cut-versioner av samma två “Rebel Moon”-filmer vi sett tidigare, fast med mer blod och mer naket, samt två timmars extra speltid (en timme per film).
 
För att vara alldeles säker på att alla fattar att det inte bara är gamla “Rebel Moon” med några bortklippta scener det rör sig om så har Snyder dessutom gett directors cut-filmerna nya titlar. Den första heter “Chalice of Blood” och den andra “Curse of Forgiveness”.
 
En ny trailer för bägge filmerna har nu släppts, och den verkar vara konstruerad med målet att visa att det är sjukt barnförbjudet den här gången. Blodet sprutar i praktiskt taget varenda klipp, och det varvas med sexscener, regndroppar och en enorm naken robot (???). Tyckte du att ursprungliga “Rebel Moon” inte var urflippat nog så är de nya versionerna kanske filmerna för dig. Att se trailern är som att höra Zack skrika: "kolla vad vuxet det är!"
 
Snyder har tidigare lovat att directors cut-versionerna av "Rebel Moon" kommer att vara helt annorlunda från originalen, inte bara när det rör antalet liter spillt blod utan även berättelsemässigt, till den grad att de nya versionerna närapå kan sägas utspela sig i ett alternativt universum. 
 
“Rebel Moon: Chapter One - Chalice of Blood” och “Chapter Two - The Curse of Forgiveness” släpps på Netflix den 2 augusti.
 
| 22 juli 2024 17:38 |