Serie

Skribent

Alexander Svensson

27 juli 2024 | 08:15

Trailer: "The Walking Dead: Daryl Dixon" bjuder på en efterlängtad återförening

Daryl och Carol får äntligen mangla zombies ihop igen! Tyvärr dock inte i Sverige...
"The Walking Dead"-universumet vandrar som bekant vidare, numera via spinoffserier, efter att originalserien (äntligen?) gick i graven för ett par år sedan. En av spinoff-serierna är "Daryl Dixon" som fokuserar på... tja, Daryl Dixon.
 
I seriens första säsong var Daryl i Frankrike, där det tydligen också finns zombies, och i den kommande andra säsongen får vi se honom återförenas med Carol, en annan av huvudpersonerna från originalserien. Norman Reedus och Melissa McBride är tillbaka i rollerna, och bjuder på en team-up som fans väntat på, och säsongen har passande nog fått undertiteln "The Book of Carol".
 
Carol är tillbaka, och hon verkar ha lånat Daryls armborst.
 
I samband med att man visade upp säsong 2 nu under San Diego Comic-Con så bekräftade man även att Daryls äventyr inte tar slut någon gång inom den närmsta framtiden: "The Walking Dead: Daryl Dixon" får nämligen en tredje säsong. Men först ska vi ta oss igenom den andra.
 
Trist nog för alla svenska "The Walking Dead"-fans så är det fortfarande högst oklart när och var vi kommer få se "Daryl Dixon" och övriga "The Walking Dead"-serier. De produceras av amerikanska AMC, som senaste åren varit värdelöst dåliga på att ta serierna till Sverige. Trailern för "The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol" finns dock tillgänglig och kan ses nedan:
 
| 27 juli 2024 08:15 |