Film

Skribent

Andreas Samuelson

8 september 2024 | 19:30

Trailerpremiär: Grisigt värre när Nasse får sin egen skräckfilm ”Piglet”

Nalle Puh och hans vänner fortsätter att sprida skräck på bioduken. Nu är det Nasse som löper amok i trailern till slasher-rullen ”Piglet”.
Om du trodde att vi var färdiga med skräckfilmer med Nalle Puh och andra sagofigurer så trodde du fel. När A.A. Milnes älskade barnboksfigur blev allmän egendom häromåret gjorde man den sågade men framgångsrika ”Winnie-the-Pooh: Blood and Honey” som snabbt följdes av en tvåa och flera andra filmer på liknande tema.
 
Efter att Nasse agerat sidekick åt en mordisk Nalle i två filmer får han nu sin egen film, ”Piglet”. Här åker Kate med väninnor på campingtur för att fira hennes 21-årsdag men de hotas snart av den monstruösa titelkaraktären. Man måste nu avslöja Piglets bakgrund och Kate måste konfrontera sitt förflutna för att överleva.
 
Som vanligt med dessa skräckfilmer med sagofigurer är det låg budget och okända namn bakom och framför kameran som gäller. Det ser dock ut att bli en hel del slakt och splatter så kan säkerligen locka fans av detta.
 
Andra filmer inom denna trend att se fram emot är ”Mickey vs. Winnie” (där Nalle och Musse Pigg möts), "The Avengers"-liknande "Poohniverse: Monsters Assemble" och självklart "Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3".
 
Se trailern till "Piglet" nedan:
 
| 8 september 2024 19:30 |