Film

Skribent

Andreas Samuelson

12 januari 2024 | 21:00

Trailerpremiär: Känner du igen kultskådisen som avhugget huvud i nya skräckkomedin?

I nya skräckkomedin ”Destroy All Neighbors” dödar en misslyckad rockmusiker oavsiktligt sin knäppa granne. Men känner du igen kultskådisen som spelar grannen?
En misslyckad, neurotisk och självupptagen rockmusiker (komikern Jonah Ray, ”Mystery Science Theater 3000”) finner sin kreativitet störd av en högljudd, grotesk granne. En konfrontation slutar dock i att grannen halshuggs och försök i att göra sig av med kroppen slutar med fler offer.
 
”Destroy All Neighbors” är en ny skräckkomedi av musikvideoregissören Josh Forbes. I biroller ser vi bekanta ansikten som veteranen Randee Heller (”Karate Kid”), Pete Ploszek (”Terminator: Dark Fate”), komikern Jon Daly, Thomas Lennon och Kumail Nanjiani.
 
Men i rollen som grannen ser vi en oigenkännlig kultskådis, nämligen Alex Winter, mer känd som den ena i duon Bill & Ted tillsammans med Keanu Reeves. Detta är hans första skräckfilm sedan en annan kultrulle, ”The Lost Boys” (1987), där han spelade vampyr.
 
Baserat på trailern ser det ut att vara en skönt splattrig, galen B-rulle med gott om våld, blod och rock’n’roll och den har fått hyfsat mottagande av kritiker. Den har precis haft premiär på amerikanska stremingtjänsten Shudder - vi får se om vi får chansen att se den hemma i Sverige.
 
Se trailern här:
 
 
Blir du sugen på ”Destroy All Neighbors”?
| 12 januari 2024 21:00 |