Serie

Skribent

Viktor Eriksson

20 juni 2024 | 23:00

Trots hatet mot "The Boys" - serien drar fler tittare än någonsin

Premiären av säsong 4 hade hela 21 procent fler tittare än premiären för säsong 3.
Den vanligtvis så omtyckta och hyllade tv-serien “The Boys” har fått en hel del kritik riktad mot sig i och med den senaste fjärde säsongen. På recensionssajter har mängder av användare demonstrativt givit serien bottenbetyg för att de anser att den kommunicerar fel politiska åsikter.
 
Streamingtjänsten Prime Video låter dock meddela att hatet till trots så är den fjärde säsongen av den satiriska superhjälteserien den största hittills och med god marginal. Hela 21 procent fler ska nämligen sett serien under de första fyra dagarna jämfört med lanseringen av säsong 3, rapporterar Variety. Några exakta tittarsiffror har Prime Video dock inte delat med sig av.
 
Detta gör också säsong 4 av “The Boys” till den näst största säsongspremiären någonsin för Prime Video efter säsong 2 av “Reacher”.
 
Seriens showrunner Eric Kripke sa nyligen att den femte säsongen av “The Boys” kommer att bli den sista men fansen kan fortfarande se fram emot mer av spinoffen “Gen V” och den helt nya spinoffen “The Boys: Mexico” som just nu är under utveckling.
| 20 juni 2024 23:00 |