Film

Skribent

Andreas Samuelson

1 oktober 2024 | 14:00

Viaplay har just lagt till 13 skräckfilmer i sitt utbud

Upptäck "Rupture" med Noomi Rapace och Peter Stormare, och annat läskigt i månadens skräckutbud hos Viaplay.
Demoner, clowner, mördare, läskiag dockor och mystiska virus - det är gott om ruskigheter när Viaplay har  lagt till 13 skräckfilmer i sitt utbud. Läs om rysarna du kan se på streamingtjänsten under den perfekta Hallowen-månaden oktober:
 

Alla nya skräckfilmer på Viaplay

 


● Annabelle Comes Home (2019)

Den kusliga dockan från ”The Conjuring”-universumet låses in hemma hos spökjägarna Ed och Lorraine Warren men ställer till bekymmer för deras dotter genom att väcka en rad onda andar till liv.
 
● Countdown (2019)

Precis när du trodde att det var säkert att sätta på smarttelefonen igen... Här är det en app som meddelar användaren när denne ska bita i gräset.
 
● Demonic (2015)

Flera brutala dödsfall sker under en spökseans i ett övergivet hus i Louisiana. En polis och en psykolog undersöker vad som gått galet.
 


● Don't Be Afraid of the Dark (2010)

Guillermo del Toro-producerad remake available 1970-talsskräckis om flicka som flyttar in i hus med pappa och styvmamma. Snart ropar mystiska röster från källaren...
 
● It Comes at Night (2017)

Kalla kårar när familj i hus i skogen försöker överleva under en postapokalyptisk värld när ett mystiskt virus - och desperata människor - hotar utanför dörren.
 
● Peninsula (2020)

Uppföljare till koreanska jättesuccén ”Train to Busan” som utspelas fyra år efter originalfilmen och följer några soldater som kämpar mot blodtörstiga zombies.
 


● Rupture (2016)

Svenska stoltheterna Noomi Rapace och Peter Stormare spelar i den här kanadensiska thrillern om en ensamstående mamma som försöker fly från organisation som kidnappat henne.
 
● Scream 4 (2011)

Fjärde delen om Ghostface och hans slakt av tonåringar i småstaden Woodsboro, och sista filmen för framlidne skräckmästaren Wes Craven.
 
● Studio 666 (2022)

Rockbandet Foo Fighters spelar huvudrollerna som sig själva i den här sköna, blodiga skräckkomedin där deras inspelning av ett nytt album får förhinder i form av demoner.
 


● Terrifier 2 (2022)

Uppföljaren till den ultravåldsamma kultfilmen är minst lika blodig och brutal när psykopaten Art the Clown slaktar folk på löpande band och med kreativa metoder.
 
● The Cellar (2022)

Övernaturlig skräck där tonårsdottern i en familj som flyttat in i nytt drömhus försvinner spårlöst. Med ”24”-stjärnan Elisha Cuthbert.
 
● The Exorcism (2024) - köpfilm

Är den nya demonskräckisen med Russell Crowe så dålig som sitt rykte? Döm själva och se när han återigen försöker bekämpa den mörka sidan.
 


● The Host (2006)

Spännande, koreansk monsterskräckis av ”Parasit”-regissören Bong Joon-ho. Följer en familj som råkar bo vid den floden där något omänskligt hotar befolkningen.
| 1 oktober 2024 14:00 |