Film

Skribent

Andreas Samuelson

7 juni 2024 | 10:30

Will Smith väljer sina 4 viktigaste filmroller

En av Hollywoods största filmstjärnor namnger de fyra roller som betytt mest - medan han äter kryddiga kycklingvingar.
Will Smith har med åren gått från "Fresh Prince i Bel-Air" till en av Hollywoods största filmstjärnor, Oscarsvinnare - och omtalad Oscarsgäst... Men trots en örfilm som hördes genom hela filmbranschen så fortsätter karriären rulla på och nu är han tillbaka på vita duken med "Bad Boys: Ride or Die".
 
I en episod med Hot Ones åt han kryddiga kycklingvingar och diskuterade bland annat sitt personliga Mount Rushmore av sina egna filmer, det vill säga sina fyra favoriter. Valen var kanske inte helt oväntade. Första "Men in Black" som är en av hans största succéer och vidare etablerade honom som en av Hollywoods mest pålitliga stjärnor; verklighetsbaserade "Jakten på lycka" som han gjorde med sonen Jaden och som anses vara en av hans bästa rollprestationer; "I Am Legend", en annan stor succé; och slutligen "King Richard" som resulterade i hans Oscarsstayett.
 
- Jag tror att den individuella bästa filmen jag någonsin har gjort är "Jakten på lycka". Strax bakom den är den första "Men In Black". Jag tror att bland de roligaste jag haft under en film är "Bad Boys" och "Aladdin", bara som de roligaste. Angående bästa filmer och prestationer, om jag var tvungen att lägga fyra av dem i en tidskapsel, skulle det vara "Jakten på lycka", den första "Men in Black", det skulle vara "I Am Legend" och förmodligen "King Richard".
 
Se klipp ur intervjun nedan:
 
| 7 juni 2024 10:30 |