Serie

Skribent

Alexander Svensson

24 april 2024 | 22:00

Prequelserien till "Outlander" har börjat spela in - här är rollistan

"Outlander: Blood of My Blood" kommer följa två kärlekspar under två olika tidsåldrar.
“Outlander” har med sina sju (snart åtta) säsonger blivit en riktig långkörare. Serien om Claire, en kvinna från 1945 som reser tillbaka i tiden till Skottland 1743 och där förälskar sig i en soldat har blivit både hyllad och älskad, och nu kommer det en prequelserie.
 
Serien heter “Outlander: Blood of My Blood” och kommer följa både Claires föräldrar under första världskriget och Jaimes föräldrar på 1700-talet. Om och hur de två berättelserna knyts ihop återstår att se.
 
Frågan är om man kan få ihop en kärlekshistoria som fångar lika många som Claire och Jamie har gjort?
 
En rollista har självklart samlats ihop, och inkluderar namn som Hermione Corfield (“Star Wars: The Last Jedi”), Harriet Slater (“Pennyworth”), Jeremy Irvine (“Mamma Mia! Here We Go Again”), Jamie Roy (“Condor’s Nest”), Tony Curran (“Secret Invasion”), Sally Messham ("Aftersun"), Ailsa Davidson ("Halo"), Harry Eaton ("Eastenders") och Peter Mullan (“Maktens ringar”).
 
“Outlander: Blood of My Blood” har nu påbörjat inspelningen, och förhoppningen hos tv-bolaget Starz lär vara att den tar upp stafettpinnen efter moderserien som går i graven med sin kommande åttonde säsong. Ett premiärdatum har vi inte ännu, men med tanke på att inspelningen äger rum nu så känns 2025 som en het gissning.
 
Är du taggad på mer “Outlander”?
| 24 april 2024 22:00 |