Serie

Skribent

MovieZine

30 april 2024 | 14:00

15 premiärer återstår på HBO Max i maj - innan Max tar över

Här är de allra sista premiärdatumen för HBO Max, innan streamingtjänsten omvandlas till Max den 21 maj.
Komediserien "Hacks" är tillbaka och "Pretty Little Liars" fortsätter med nya intriger. Det här är de sista premiärerna på streamingtjänsten HBO Max innan den slås samman med Discovery+ och blir Max den 21 maj. Vi återkommer med Max-utbudet längre fram.
 
Men innan dess kan vi se fram emot några klassiska Dirty Harry-filmer med Clintan i toppform, och det helt nya ungdomsdramat "Turtles All The Way Down" som lär sätta tonårskänslor i brand.
 
 

Hacks (säsong 3) - Premiär den 2 maj

 
Jean Smart och Hannah Einbinder är tillbaka i den tredje säsongen av den kritikerrosade komediserien "Hacks". Ett år efter uppbrottet når Deborah Vance stora framgånger med sin stand-up-karriär medan Ava fortsatt jagar nya möjligheter i Los Angeles. 9 avsnitt, två avsnitt släpps per vecka.
 
 

Turtles All The Way Down (originalfilm) - Premiär den 2 maj

 
En film baserad på John Greens bästsäljande novell med samma namn regisserad av Hannah Marks. "Turtles All The Way Down" tacklar ångest genom den 17-åriga protagonisten Aza Holmes (Isabela Merced). Det är inte lätt att vara Aza, men hon försöker vara en bra dotter, en bra vän och en bra student samtidigt som hon försöker navigera sig genom en oändlig uppsjö av tvångstankar hon inte kan kontrollera.
 
 

Pretty Little Liars: Summer School - Premiär den 9 maj

 
Efter de upprörande händelserna i "Pretty Little Liars: Original Sin" står huvudpersonerna inför ett öde värre än döden – sommarskola. Men Millwood High är inte det enda som står i vägen för deras roliga sommarjobb och nya, drömmiga kärleksintressen. En ny skurk som kanske, eller kanske inte, har en koppling till A har kommit till stan och kommer sätta dem alla på prov. 8 avsnitt, 2 avsnitt släpps på premiärdagen följt av ett avsnitt per vecka.
 
 

Smiling Friends (säsong 2) - Premiär den 13 maj

 
Den animerade komediserien från Adult Swim är tillbaka med en andra säsong. "Smiling Friends" följer anställda på ett litet bolag som är dedikerade till att bringa glädje till en bisarr men färgglad värld. Oavsett om det handlar om en gammal retro-videospelskaraktär, ett problematiskt äktenskap eller till och med USA:s president. 8 avsnitt, 2 avsnitt släpps vid premiären följt av ett avsnitt per vecka.
 
 

Fler premiärer på HBO Max i maj

 
● Six is Not a Crowd – Premiär den 2 maj, 8 avsnitt. Fyra avsnitt släpps vid premiären följt av två avsnitt i veckan
● Skazana (The Convict) – Säsong 3 har premiär den 2 maj, 7 avsnitt. Alla avsnitt släpps på premiärdagen
● Magnum Force – Premiär den 3 maj
● Sudden Impact – Premiär den 3 maj
● The Dead Pool – Premiär den 3 maj
● The Enforcer – Premiär den 3 maj
● To Leslie – Premiär den 10 maj
● Nikki Glaser: Someday You'll Die – Premiär den 12 maj
● The Chi – Säsong 6 har premiär den 14 maj, 16 avsnitt. Ett avsnitt per vecka
● Decision to Leave – Premiär den 17 maj
● Justice League x RWBY: Super Heroes and Huntsmen Part Two ( animerat) – Premiär den 18 maj
| 30 april 2024 14:00 |