Film

Skribent

Viktor Eriksson

4 mars 2024 | 20:45

Se KATTastrofal Chris Pratt i ny trailer för  ”Katten Gustaf - Filmen”

Visar hur Gustaf stöter på sin försvunna farsa Vic spelad av Samuel L. Jackson.
Chris Pratt tycks ha hamnat högst upp i telefonboken för Hollywood när de letar efter en huvudroll till en stor animerad familjefilm. En gång hyllades skådespelaren för sin insats som Legogubbe i "Lego-filmen" men här om året vände opinionen om Chris Pratt när han också anlitades för att göra rösten till Super Mario i "Super Mario Bros. Filmen". 
 
Nu har det blivit dags igen när Chris Pratt gör rösten till katten Gustaf i en film som förstås heter ”Katten Gustaf - Filmen". Filmen är förstås baserad på Jim Davies kända seriestrippar men expanderar katten Gustafs värld när han återförenas med sin försvunne pappa, gatukatten Vic, vilket leder till att Gustaf och Ådi måste lämna sitt bekväma liv med lasagne och tv för att ge sig ut på en hisnande resa. 
 
"Katten Gustaf - Filmen" regisseras av Mark Dindal som tidigare gjort ”Katter dansar inte”, ”Kejsarens nya stil” och ”Lilla kycklingen”. Bland övriga röstskådespelare hörs ”Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Ving Rhames och Nicholas Hoult. Planerad premiär är satt till den 24 maj. 
 
Du kan spana in den nya trailern nedan. 
 
Känner du att Chris Pratt verkar passa i rollen som katten Gustaf?
 
| 4 mars 2024 20:45 |