Serie

Skribent

Anders Eklöf

6 september 2024 | 21:00

Amazon-serien "Secret Level" har fortfarande ett "Concord"-avsnitt

Detta trots att spelet "Concord" är en enorm försäljningsflopp som tas bort från de digitala butikerna.
För ett par veckor sedan fick vi nys om tv-serien "Secret Level", som är en antalogi bestående av 15 kortfilmer inspirerade av några av de största spelen som "God of War", "Mega Man", "Pac-Man" och "Warhammer 40.000" – på Amazon Prime Video.
 
Ett av avsnitten skulle handla om det påkostade Playstation-spelet "Concord", som visat sig vara en stor flopp för företaget – så pass att de valt att sluta sälja spelet efter bara två veckor.
 
Spelet ska ha tagit åtta år att utveckla och kostat 200 miljoner dollar, men bara sålt i cirka 25 000 exemplar.
 
 
Så många har helt enkelt undrat om "Concord"-avsnittet fortfarande blir av. Nu rapporterar sajten IGN att avsnittet fortfarande planeras att dyka upp när tv-serien har premiär på Amazon Prime Video den 10 december.
 
"Secret Level" är skapad av Blur Studio som är grundad av Tim Miller, regissören bakom "Deadpool", "Terminator: Dark Fate" och Netflix-serien "Love, Death & Robots".
 
- Varje gång en ny trailer för ett spel släpps på nätet ser vi hundratals kommentarer från fans som säger typ "varför kan vi inte få en film eller tv-serie som det här?". Vi håller med, så vi är glada att få dela med oss av den här serien, har Tim Miller sagt.
| 6 september 2024 21:00 |