Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

6 augusti 2024 | 06:00

Se Will Smith i en av sommarens största actionfilmer: "Bad Boys 4" släpps digitalt

Bad boys, bad boys, whatcha gonna do?
Efter Will Smiths omskrivna käftsmäll på Oscarsgalan kändes det som skådespelaren var på god väg att bli "canceled", men kollar man på siffrorna "Bad Boys: Ride or Die" lyckats uppnå verkar fallet inte så. Drygt $400 miljoner har actionfilmen spelat in och med all säkerhet lär en femte film bli av. 
 
 
För alla fans av Will Smith, Martin Lawrence, "Bad Boys"-filmerna och allmän grabbig action bjuder dagen till ära på filmens digitalpremiär. Denna gång hamnar polisduon på andra sidan lagen när deras avlidne kapten blir kopplad till diverse drogkarteller. Det blir upp till Mike Lowrey (Will Smith) och Marcus Burnett (Martin Lawrence) att rentvå hans namn. 
 
Filmen fick överlag positivt mottagande men inte på MovieZine där en sval tvåa delades ut i betyg. Lucas Mass skriver att "för det mesta är kemin mellan Smith och Lawrence lika stark som alltid och det finns många referenser för fansen att njuta av, men det finns inte mycket nytt som lockar."
 
Inte mycket nytt kanske, men ett beprövat koncept som funkar lika bra - varje gång? Nåväl, för den nyfikne finns filmen tillgänglig på digitala hyrtjänster såsom SF Anytime. 
 
Vad tycker du om "Bad Boys: Ride or Die"? Kommentera nedan. 
| 6 augusti 2024 06:00 |