Film

Skribent

Andreas Samuelson

2 juni 2024 | 17:30

Tidigare barnskådisen dissar Kevin Costner: ”Ingen faderlig energi”

Gaby Hoffmann spelade mot många filmstjärnor som ung barnskådespelare. Men trots många bra minnen var att spela mot Kevin Costner inte en av dem...
Gaby Hoffmann är idag känd från TV-serierna ”Louie”, ”Girls” och ”Transparent”. Men hon inledde karriären tidigt som barnskådespelare med roller i filmer som ”Uncle Buck” och ”Sömnlös i Seattle”.
 
Hennes filmdebut var i dramat ”Drömmarnas fält” där hon spelade dottern till Kevin Costner och Amy Madigan. Hon var dock mest förtjust över en annan motspelare, Ray Liotta.
 
- Jag älskade bara Ray. Jag var övertygad om att han också var kär i mig, vilket han naturligtvis inte var, men han var bara så fin. Jag hade ingen pappa när jag växte upp, och det var så många underbara män på den inspelningen. Och Amy Madigan älskade jag så mycket. Men jag minns bara att det fanns mycket faderlig energi. Ray Liotta och de andra som spelade basebollspelarna spelade jag kort och lekte med. Jag skämtade lite om att jag var förälskad i honom, men jag tror att jag verkligen drogs till en slags faderlig, skyddande energi som han hade gott om. Vilken fantastisk skådespelare han var också.
 
Däremot verkade det inte som om hade mycket till övers för filmens stjärna, Costner.
 
- Jag kände ingen faderlig energi från Kevin Costner. Vi lämnar det så, säger hon i en intervju med Business Insider.
 
Du kan nu se Hoffmann som Benedict Cumberbatchs fru i miniserien ”Eric” på Netflix.
 
Se trailern här:
 
| 2 juni 2024 17:30 |