Film

Skribent

Alexander Svensson

1 augusti 2024 | 08:00

Brad Pitt gör sci-fi-dystopi med "Mud"-regissören

Arkansas har tydligen brist på olja, men det finns aliens istället!
Brad Pitt har hittat sitt nästa stora projekt. Enligt World of Reel och Daniel Richtman så ska Pitt göra huvudrollen i Jeff Nichols ("Mud") nästa film, "Land of Opportunity". Det rör sig omen dystopisk sci-fi--film som utspelar sig Arkansas i en värld där oljan tagit slut och dollarn rasat ihop. 
 
Filmen kommer också eventuellt att involvera aliens på något vis. Nichols berättade nämligen just det för ComingSoon.net för ett tag sedan:
 
- Jag skulle älska om det här blev min nästa film. Det säger allt jag vill säga om mänskligheten och universum. Det är en stor film. Den har stor skala och stort hjärta. Tro det eller ej, det är en film med aliens. Men det utspelar sig i Arkansas och det känns som en film från snubben som gjorde "Mud" och den bara råkar involvera aliens.
 
Med tanke på att Nichols nämner Arkansas så är det sannolikt att det han pratar om är samma film som det nu rapporteras om. Med Brad Pitt ombord och en originell och ny historia på stor skala ser "Land of Opportunity" ut att bli ett spännande projekt att se fram emot.
| 1 augusti 2024 08:00 |