Trailer

Skribent

Alexander Kardelo

2 juli 2024 | 11:15

En sista trailer till "Longlegs" - filmen som alla skräckfans väntar på

Kan bli den mest obehagliga seriemördar-thrillern sen "När lammen tystnar".
Skräckfilmen "Longlegs" har redan hyllats för en innovativ PR-kampanj, som fokuserat på mystiska och stämningsfulla klipp. Bit för bit har vi fått se mer och mer av en thriller där en ung kvinnlig FBI-agent spårar en seriemördare som fått härja fritt i årtionden.
 
Han spelas av Nicolas Cage, och än så länge har alla trailers gjort det kloka valet att visa så lite som möjligt av hans rollfigur, som kallar sig Longlegs.
 
Den senaste (sista?) trailern fokuserar istället på Maika Monroes rollfigur, agent Lee Harker, som försöker pussla ihop ett mysterium som leder henne till en farlig konfrontation. Den nya, korta trailern är också fylld med kritikernas hyllningar som tyder på att detta kan bli något av det otäckaste i genren sedan "När lammen tystnar".
 

När släpps "Longlegs" i Sverige?

 
Nu dröjer premiären inte länge till. Den 12 juli släpps "Longlegs" på bio i bland annat USA och England. Fler europeiska länder får se filmen i sommar, men än så länge har vi inget premiärdatum för Sverige. Det kan snart ändras, så håll utkik här på MovieZine!
 
| 2 juli 2024 11:15 |