Film

Skribent

Alexander Svensson

3 augusti 2024 | 13:00

Första skådespelarna klara för Jordan Peeles nästa film

Jordan Peele verkar ha ringt in två gamla favoriter till sin nästa film.
Jordan Peele har som bekant en ny mystisk film på gång, och siktar på en biopremiär 2026. Vad filmen handlar om eller heter vet vi i vanlig ordning inte: Peele är som bekant förtjust i hemligheter. Men nu verkar det som att rollistan eventuellt börjar sippra ut.
 
Enligt en rapport från Hollywoodjournalisten Daniel Richtman så är två Peele-favoriter aktuella för roller i den nya filmen: Daniel Kaluuya och Steven Yeun. Kaluuya gjorde den minnesvärda huvudrollen i Peeles första långfilm, "Get Out", vars succé gjorde Peele till ett stort namn i skräckgenren och gav Kaluuya en Oscarsnominering. Han syntes också i Peeles senaste rulle "Nope", då jämte Yeun, som annars är mest känd för roller i "Beef", "Invincible" och "The Walking Dead".
 
Att Yeun och Kaluuya medverkar i filmen är dock inte officiellt bekräftat än, och skulle därmed rent teoretiskt visa sig inte stämma. Men blir det de två som gör huvudrollerna så visar det på att Peele, likt många andra regissörer börjat samla på sig skådespelare han gärna jobbar med så ofta som möjligt. 
| 3 augusti 2024 13:00 |