Spel

Skribent

Viktor Eriksson

1 juli 2024 | 19:30

George R. R. Martin ger ledtråd om “Elden Ring”-film eller tv-serie

“Game of Thrones”-författaren ska i någon mån bidragit till världsbyggandet till det populära rollspelet.
Nyligen så släpptes expansionen “Shadow of the Erdtree” till actionrollspelet “Elden Ring”. Strax efter det berättade spelets regissör Hidetaka Miyazaki i en intervju att han inte skulle ha något emot ifall “Elden Ring” skulle bli en film eller en tv-serie, förutsatt att rätt partner tog hand om det.
 
Nu har George R. R. Martin, som i någon mån ska ha bidragit till världsbyggandet för det hyllade spelet, också kommenterat ryktet om en potentiell “Elden Ring”-film eller tv-serie på sin blogg. Det hela uppmärksammades först av IGN.
 
“Åh, gällande de där ryktena du kanske har hört om en film eller tv-serie baserad på “Elden Ring”... jag har inget att säga”, skriver “Game of Thrones”-författaren och fortsätter i en till synes skämtsam ton.
 
“Inte ett ord, inte ett smack, jag vet ingenting, ni har inte hört ett pip från mig, Mummel, mummel, mummel. Vilket rykte?”
 
Vi kan förstås inte läsa George R.R. Martins tankar, men den till synes skämtsamma tonen och faktumet att författaren gör ett stort spektakel av att han har “inget att säga” tyder på att något kanske är på gång trots allt.
| 1 juli 2024 19:30 |