Film

Skribent

Viktor Eriksson

22 augusti 2024 | 15:00

Guillermo del Toro besöktes av eventuellt spöke i Skottland

“Något är där inne med mig”.
Guillermo del Toro befinner sig just nu i Skottland där han spelar sin tolkning av Mary Shelleys “Frankenstein”. I samband med det har “Pans labyrint”-regissören postat flera inlägg på X där han berättar om sin fascination för spökjakt... och en mystisk upplevelse.
 
"Medan jag är i Aberdeen bor jag på ett gammalt hotell från 1800-talet. Jag är i det mest hemsökta rummet – som en av våra producenter lämnade i morse”, skriver Del Toro.
 
"Märkliga elektriska och fysiska händelser skrämde henne till att lämna det så fort som möjligt. Håll utkik – om något händer kommer jag att rapportera."
 
Han fortsätter.
 
"Jag bor alltid i “de mest hemsökta rummen” men bara en gång upplevde jag något övernaturligt – annars ingenting. Jag har höga förväntningar."
 
I Guillermo del Toros senaste uppdatering, som postades den 22 augusti klockan 07:31 i morse, skriver filmskaparen.
 
“Uppdatering: Jag kan bara säga: Inget har hänt än, men atmosfären i rummet är tryckande och jag tänker inte spendera mycket mer tid där. Det kan vara inbillning, men just nu har jag behållit rummet, men jag sover i ett annat rum - jag behöver sex timmars sömn för att ha en bra inspelningsdag. Jag stannar i rummet tidigt och sent på dagen, men något är där inne med mig... Om något händer, eller om inget händer, kan ni förvänta er en eller två uppdateringar till.”
 
Sedan dess har Guillermo del Toro inte skrivit något mer. Vi får hålla tummarna för att allt står väl till.
| 22 augusti 2024 15:00 |