Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

30 juni 2024 | 06:00

Ikväll på tv: Har MovieZine fel? 2011 års härligaste feelgood-film fick oväntat lågt betyg

Vad gör du när din partner avslöjar att hen varit otrogen?
När Cal (Steve Carell) under en bilfärd plötsligt blir dumpad av sin fru Emily (Julianne Moore) blir livet komplicerat. Som nyskild medelåldersman utan större dejtingskills vänder han sig till sin nya ungkarlsvän Jacob (Ryan Gosling). Där får han ett och annat att lära sig, samtidigt som Jacobs tillvaro kompliceras av att en tjej - Hannah (Emma Stone) - väckt känslor inom honom. 
 
Large 913a483f2372c3e1b01c8e7898c11f13 daax946p3etzdjel7fvpml 1200 80
 
Det är utan tvekan en imponerande skara talanger man har lyckats få ihop för en så hoppas lättglömd film - men det bekräftar också hur kravlös och lättsmält filmen är. Komedin sitter på finfina 7,4 på IMDb och verkar ha gått hem hos både kritiker som publik, med undantaget hos MovieZine.
 
Jakob Åsell delade ut en tvåa i betyg och noterar att "manusförfattaren Dan Fogelman med en bakgrund hos Disney och Pixar, dränker oss med sagofantasier och förväxlingar som inte har något med verkliga livet att göra och fyller filmen med sidohistorier som han inte lyckas knyta ihop, det framtvingade slutet vill jag inte ens prata om."
 
Hårda ord om en film som inte tar sig själv för på stort allvar eller välförtjänt kritik? Avgör själv när filmen visas på tv ikväll. 
 
Här kan du se "Crazy Stupid Love": 
 
• Ikväll 21:00 på Kanal 9
• Streama på Tele2 Play, Viaplay eller Max 
• Hyr/köp på SF Anytime eller Itunes 
 
 
Vad tycker du om "Crazy Stupid Love"? Kommentera gärna. 
| 30 juni 2024 06:00 |