Film

Skribent

Edouard Zeitoun

7 september 2024 | 17:30

Andrew Garfield förnekar rykten om mer "Spider-Man"

Andrew Garfield svarar på ryktena om en eventuell framtida medverkan i kommande MCU-filmer.
Efter att "Spider-Man: No Way Home" hade krossat alla möjliga typer av rekord (skidskytte, världens nästmest laktosfria ko med mera) var det många som trodde att det var över för Tobey Maguires och Andrew Garfields spindelmän.
 
Trots det har det inte stoppat internetmaskinen från att producera rykten om en återuppståndelse i den hittills till obetitlade "Spider-Man 4" (med Tom Holland i spetsen än en gång).
 
Som många kanske minns var Andrew Garfield riktigt busig när det kom till om han faktiskt medverkade i "Spider Man: No Way Home" eller inte. Därför är det med en nypa salt man ska ta hans följande ord, likväl som man ska ta själva ryktet med en nypa cayennepeppar. När han blev frågad om ryktet sa han till IndieWire:
 
- Internet är en stor plats. Jag tror det är många personer som säger vad som helst för klick. Så du kan ha blivit lurad är jag rädd.
 
Men trots att han förnekar ryktet betyder det inte att han utesluter en comeback trots allt. I en annan intervju med ScreenRant förtydligar han:
 
- Jag tror det är oändligt vad man kan göra med karaktären. Inte för att vi borde: inte för att vi ska men jag tror att det alltid går att hitta mer att berätta.
 
Kanske blir det ändå en titt tillbaka in i Marvel-universumet, det får bara tiden utvisa. "Spider-Man 4" har ännu inget satt premiärdatum men lär dyka upp förr eller senare.
 
Vad tror du chanserna för en Andrew Garfield eller en Tobey Maguire i "Spider-Man 4" är?
| 7 september 2024 17:30 |