Film

Skribent

Alexander Kardelo

26 augusti 2024 | 08:30

Rykte: "Spider-Man 4" med Tom Holland släpps sommaren 2026

Filmen sägs vara redo att spelas in nästa år.
Efter sommarens biosuccé för "Deadpool & Wolverine" är Marvel redo att återbesöka en annan tokpopulär hjälte i röd dräkt.
 
En fjärde "Spider-Man"-film med Tom Holland i huvudrollen sägs snart vara på gång. Ryktet kommer från Daniel Richtman som skriver att fyran spelas in nästa år. Målet är en biopremiär i juli 2026.
 
Det skulle innebära att "Spider-Man 4" släpps mellan storfilmerna "Avengers: Doomsday" och "Avengers: Secret Wars", och kommer sannolikt att bli ännu en film som hanterar multiversum.
 
Väntan har varit lång för alla fans. Tom Holland spelade den omtyckte Marvel-hjälten i "Spider-Man: Homecoming" 2017, "Spider-Man: Far From Home" 2019 och "Spider-Man: No Way Home" 2021. När han snart kommer hem till MCU igen har det alltså gått fem år sen sist.
 
I våras berättade Tom Holland att uppföljaren dröjer eftersom man letar efter rätt story:

- Vi har de bästa i branschen som sitter och jobbar på att ta fram en berättelse. Men tills vi har knäckt det så har vi ett arv att beskydda. Den tredje filmen var så speciell på så många vis att vi måste vara säkra på att vi gör rätt sak.
 
Varken Marvel eller Disney har bekräftat ryktet än.
| 26 augusti 2024 08:30 |