Film

Skribent

Alexander Svensson

1 augusti 2024 | 19:00

Jamie Lee Curtis kritiserade Marvel - nu ber hon om ursäkt

Internet och Ryan Reynolds är förvirrade över det här minst sagt udda händelseförloppet.
I en intervju med nöjesjournalisten Josh Horowitz fick Jamie Lee Curtis och hennes skådespelarkollegor i kommande "Borderlands" delta i ett litet quiz. En av frågorna var "vilken fas är Marvel i just nu". Frågan syftade till det berömda faktum att Marvel delar upp sin filmproduktion i faser (just nu befinner de sig i fas 5, för den som undrar). Curtis satsade dock på en annan vinkel och svarade helt enkelt: "dålig". 
 
 
Klippet, som kan ses ovan, har nu blivit viralt, vilket har lett Curtis till att ge sig ut på X för en offentlig syndabekännelse, där hon ber om ursäkt för sitt skämt:
 
 
Ursäkten känns kanske något extrem för att bara ha yttrat en åsikt i en skämtsam trivialek, vilket en del personer påpekat. Främst i skaran som verkar ställa sig något frågande till det hela är Ryan Reynolds, som just gjort en Marvelfilm där en av replikerna är "Welcome to the Marvel universe. You're joining at a bit of a low point." Reynolds skriver:
 
 
Hela situationen är onekligen något märklig, men om Curtis på riktigt fick dåligt samvete över ett harmlöst skämt och vill rätta till det offentligt så är det iochförsig fint. Men som Reynolds säger, det ska vara, och är, tillåtet att skoja om det faktum att Marvel på senaste tiden haft något av en svacka.
| 1 augusti 2024 19:00 |