Serie

Skribent

Alexander Kardelo

5 oktober 2024 | 09:05

Joel Kinnaman förnekar att han är med i "Peacemaker"

"Jag skulle aldrig vara med i en serie som den", säger svenske skådisen.
Joel Kinnaman, som spelade hårdingen Rick Flag Jr i två "Suicide Squad"-filmer, förnekar att hans rollfigur har återuppstått.
 
Det ryktas nämligen om att han kan dyka upp i James Gunns spinoff-serie "The Peacemaker" när den återvänder med en andra säsong. Ryktet uppstod när en regissör taggade Kinnaman i ett inlägg när säsongen hade filmat klart. (Inlägget togs snabbt bort.) Men när Screenrant frågar är Kinnaman rätt säker på att han inte spelat in några hemliga scener:
 
- Jag vet inte vad jag ska säga. Det är löjligt. Jag skulle aldrig vara med i en tv-serie som den. Det är inte vad jag gör, säger skådespelaren.
 
Jag är lite nyfiken på vad exakt Kinnaman menar med "det är inte vad han gör". Spelar serietidningsroller hos DC? Spelar i genre-serier? Vad exakt är det med "The Peacemaker" som han tycker han är för fin för? Eller är det bara ett sätt att vilseleda fans och hålla en hemlig cameo hemlig lite till?
 
Vi vet iallafall att karaktärens far, Rick Flag Sr, har en stor roll i den nya säsongen. Han kommer att spelas av Frank Grillo. Peacemaker själv spelas återigen av John Cena. Den efterlängtade säsong 2 av "Peacemaker" släpps under andra halvan av 2025.
 
| 5 oktober 2024 09:05 |