Film

Skribent

Niclas Ohlsson

24 oktober 2024 | 14:01

John Wick återvänder i animerad prequel

Franchisen “John Wick” har exploderat genom åren och både fans och Keanu Reeves verkar inte få nog av berättelserna om den hundälskande, före detta yrkesmördaren, John Wick.
Efter fyra filmer, med en femte uppföljare som ryktas vara på ingång och spinoff-filmen "Ballerina" med Ana de Armas i huvudrollen, går det ingen nöd på fansen av John Wick.
 
Nu anser franchisens skapare, tillika regissör Chad Stahelski, att några fler uppföljare inte kommer släppas. De kommer istället att fokusera på prequels och spinoffs.
 
I en intervju med The Hollywood Reporter berättar Stahelski, att en prequel-film är på gång. Den kommer inte att vara en live-action-film utan istället kommer den att bli en anime.
 
- Just nu är vi djupt i utvecklingen av en animefilm om John Wick. Det är en prequel till filmerna, vilket är fantastiskt. Det är kul att det är i ett annat medium.
 
Stahelski forsätter att förklara att han inte vill fortsätta producera fler uppföljare om John Wick, utan vill nu utforska världen mer genom ett annat medium. 
 
- Vi kan vara lite mer galna i anime. Det är meningen att det ska vara roligt.
 
Det är för närvarande oklart om Keanu Reeves kommer att återvända för att ge sin röst till John Wick i animefilmen.
 
| 24 oktober 2024 14:01 |