Film

Skribent

Viktor Eriksson

22 augusti 2024 | 16:45

“Joker”-regissörens Hulk Hogan-film med Chris Hemsworth läggs ner

Enligt Hulk Hogan själv ska en affärsmässig komplikation ligga bakom.
”Joker”-regissören Todd Phillips har avslöjat i en intervju med Variety att han inte längre kommer att regissera en planerad film om wrestlingstjärnan Hulk Hogan med “Thor”-stjärnan Chris Hemsworth i huvudrollen.
 
– Jag älskar vad vi försökte göra, men det kommer inte att bli av för min del.
 
Hero Dope skriver att Hulk Hogan själv, i samband med ett podcastframträdande, också sagt att projektet som skulle göras med Netflix är nedlagt.
 
– Det var en situation där Netflix, affärsmässigt, liksom missade tillfället vad gäller en affärsmöjlighet, säger Hulk Hogan till podcastvärden Chris Van Vliet.
 
– Jag hade ett val vid den tidpunkten att ändra kurs. Mina livsrättigheter och sånt är någon annanstans nu och det är mycket som håller på att hända. Förhoppningsvis vill Todd Phillips och Chris Hemsworth fortfarande vara med, det finns fortfarande en stor möjlighet där.
 
Han fortsätter.
 
– Manuset kom tillbaka och det var fantastiskt eftersom mina favoritfilmer är som “Scarface”, “Gudfadern”, “True Romance”. Det fanns där. Plötsligt uppstod en affärsmässig komplikation och de försökte fixa det några dagar senare, men jag hade redan bestämt mig för att gå vidare.
| 22 augusti 2024 16:45 |