Film

Skribent

Martin Persson

22 augusti 2024 | 11:00

Kevin Costner är redo för mer ”Horizon” – hoppas spela in nästa år

Den flitige skådespelaren och regissören hoppas snart vara uppe i sadeln igen.
Kevin Costners storfilm ”Horizon”, som såg ut att bli en av sommarens lovande storfilmer, floppade tråkigt nog på bio, vilket ledde till att man sköt upp uppföljaren som skulle kommit redan nu i augusti.
 
Skam den som ger sig, brukar man dock säga. Kevin Costner må ha strul att hitta finansiärer till sina kommande uppföljare, men avslöjar nu i en intervju med World of Reel att han inte bara påbörjat inspelningen av kapitel 3, utan tänker spela in både trean och fyran nästa vår:
 
- Jag älskar vad jag byggt upp. Planen är att spela in nästa två filmer i följd under våren 2025. Detta är det svåraste jag har gjort, trean är ännu bättre än tvåan kommer att bli och fyran kommer att slutföra berättelsen vackert.
 
För oss som tyckte om ”Horizon: An American Saga – Kapitel 1” är detta goda nyheter och något man verkligen hoppas att Kevin får igenom.
 
Om du missade första filmen, kommer den upp på Max nu i dagarna. Något premiärdatum för ”Horizon: An American Saga – Kapitel 2” finns än så länge inte, men kommer att premiärvisas vid Venedigs filmfestival.
| 22 augusti 2024 11:00 |