Serie

Skribent

Alexander Kardelo

21 juni 2024 | 09:00

Kevin Costners trista besked om "Yellowstones" framtid: "Kommer inte kunna fortsätta"

Nu vet vi iallafall säkert.
Kevin Costner har gjort det klart och tydligt: han kommer inte tillbaka i de sista avsnitten av "Yellowstone".
 
TV-serien har varit vilande i nära två års tid, men nyligen inleddes inspelningarna av femte säsongens andra del. Costner har uttryckt en önskan om att återvända i rollen som John Dutton, men nu vet vi att det inte blir så. Skådespelaren har varit frustrerad över långa pauser utan några klara manus, och valde att lämna serien för andra jobb.
 
Istället för att filma "Yellowstone" har han fått ägna sig åt ett annat passionsprojekt, nämligen "Horizon: An American Saga". Planen är en filmserie i fyra delar. De två första filmerna går upp på bio i sommar.
 
På Instagram delar Costner en uppdatering till alla sina fans: "Vi ses på bio" skriver han.
 
"I 1,5 långa år har jag arbetat med "Horizon" och tänkt på "Yellowstone", tv-serien som jag älskar och som jag vet att ni älskar. Jag insåg just att jag inte kommer kunna fortsätta med säsong 5B" skeriver Costner. "Den här serien förändrade mig verkligen. Jag älskade den och jag vet att ni älskade den. Jag ville bara meddela att jag inte kommer tillbaka. Jag älskar relationen som vi har kunnat utveckla, och vi ses på bio."
 
Första delen i western-eposet "Horizon: An American Saga" släpps på svenska biodukar 28 juni. "Yellowstone" är tillbaka med säsong 5B i november.
 
| 21 juni 2024 09:00 |