Film

Skribent

Viktor Eriksson

29 maj 2024 | 20:30

Matt Smith minns inspelningen av “Terminator Genisys”: Vad i helvete pågår?

“House of the Dragon”-stjärnans första dag på jobbet involverade Arnold Schwarzenegger och gröna spandexbyxor.
I en ny video från Variety så har publikationen testat om Matt Smith (“House of the Dragon”, “The Crown”, “Doctor Who”) minns replikerna från sina olika projekt.
 
I samband med det kom Matt Smith in på sin korta medverkan i “Terminator”-serien där han spelar T-5000-modellen Alex, som var en förkroppsling av Skynet i “Terminator Genisys”. En inspelning som skådespelaren beskriver som något förvirrande.
 
– Det var min ganska korta tid i den världen. Den var ganska konstigt, du vet, själva inspelningen. Min första dag gjorde jag med med Arnold Schwarzenegger och han hade bara på sig, typ, en övre del och gröna spandexbyxor. Som green screen-byxor. Jag tänkte, “Vad i helvete pågår, mannen?” Och jag spelar en dator som... Det var ganska bisarrt.
 
“Terminator Genisys” gick visserligen fint rent ekonomiskt men blev inte vidare omtyckt vare sig bland kritiker eller fans.
 
Flera har pekat på att filmen punkterade intresset för “Terminator”-serien så pass att när uppföljaren “Terminator: Dark Fate” släpptes så fick den ett bättre mottagnade bland kritiker och fans men gick sämre ekonomiskt. 
 
| 29 maj 2024 20:30 |